kahvinkeitin.jpg
Lahjaksi saadun kahvinkeittimen lasikannu meni mäsäksi. Ja eikun tietenkin etsimään kaupoista tilalle uutta lasikannua. Eihän kukaan halua ostaa uutta keitintä vanhan hyvän tilalle. Mutta eipä löytynyt, ei edes Stockmannilta jossa on kaikkea tarpeellista ja tarpeetonta. Sieltä sain tiedon, että tätä kahvinkeitintä myy joku kauppa Tampereella jossain Sahankulmankadulla. Varakannuja ei kuitenkaan ole saatavana.
Uuvuin ja nyt tekee mieli mäkättää Matti Näsää mukaillen, että kuka vastaa, hallitus, valtiovalta, seurakunnat, kunnat … Kuka vastaa siitä, että ihmiset voivat kohtuullisella vaivalla saada varaosia vanhoihin vempeleihinsä eikä aina tarvitse olla ostamassa uutta!
Tänään ostimme uuden kahvinkeittimen, jonka kannu on metallia.

Recommended Posts

4 Comments

  1. aargh, vaalit ja työ ottaa tiukoille. Varsinkin työ russofobisten kokkaraiden luona.
    Mutta sä ja J ja kahvi??? Ettekös te olleet teeihmisiä??
    Meilaa tai soita joku päivä, olis kiva nähdä taas.

  2. Tämä on tällaista kauhun tasapainoa näiden piristävien aineiden välillä: aamulla kahvia ja iltapäivällä teetä. On suuri voitto, jos kahvittelu jää aamukahviin 🙂

  3. Yritin takavuosina ostaa napoletano-tyyppisen keittimen suomalaisesta maaseutukaupungin marketista. Kysyin, että saahan täältä sitten tiivistekumirenkaita, ne kun on aika ajoin uusittava. Vastaus kuului, että meillä ei myydä varaosia. Sanoin, että tilannehan on sama, että myytäisiin autoja, mutta niihin ei enää saisi renkaita entisten kuluttua loppuun. Seuraavalla Italian-matkalla ostin keittimen ja tiivisteitä.
    Nythän sitä ongelmaa ei ole, kun kaikkialta saa suht. edullisia sähkökäyttöisiä keittimia espresson tekoon.

  4. Näin. Jos autosta hajoaa sivupeili tai mitä tahansa, saa varaosia. Näin tarttis olla muiden, pienempienkin, väkkyröiden kanssa. Korjaaminen kunniaan!


Comments are closed for this article!