Sallustius.jpg
Sallustius kirjoitti Catilinan salaliitossa (Coniuratio Catilinae 3), että historiankirjoittaminen on vaikeaa: siitä tämän blogin nimi. Nykytrendin mukaan asioita ei kuulemma saisi enää sanoa vaikeiksi, vaan ne ovat haasteellisia.
Kirjoittaminen on siis haasteellista – ja kustannustoiminta hidasta. Vuosi sitten aloitin tämän blogin ja silloin hihkuin riemusta, kun olin juuri lähettänyt kässärini kustantajalle. On odoteltu ja ihmetelty, vuosi. Vaan nyt ollaan vihdoinkin siinä vaiheessa, että oikovedokset lähtivät matkaan. Sinne menivät!
Mikä tekee kustannustoiminnan niin hitaaksi? Sillä aikaa kun tekstini on tupeksinut Tuhkaportissa, olen ehtinyt jo tehdä Ankanarvoisen kanssa kustannussopimuksen toisesta uudesta kirjasta. Nyt ei enää tarvitse kuin kirjoittaa se, mutta siinä vasta onkin haastetta!

Recommended Posts

3 Comments

  1. Onneksi olkoon! Huima on vauhti, huh!

  2. Kirjaa pukkaa, niin se on. Minäkin sain sähköpostilla tarjouksen, että jos tekisi mieli julkaista jotain vielä tänä vuonna. Palvelu on siis korkeatasoista. Minun tapauksessani ei kuitenkaan ankanarvoisia…

  3. Huimaa, vaikka on tätä väännettykin … Saa nähdä minkälainen ankka seuraavasta kuoriutuu kuoriutuu …


Comments are closed for this article!