Rahaa.gif
Kustantaja lähetti tiedot viime vuonna ilmestyneen kirjan myynnistä. Kirjaa on myyty vuoden aikana koko maailmassa huimaavat 147 kappaletta!
Kustantaja lähetti shekin, kyllä, brittiläinen kustantamo käyttää vielä shekkejä. Kävin lunastamassa shekin eilen, ja kuinka ollakaan, aivan koko summa ei liuennut pankin toimituskuluihin.
Maijastina Kahlos

Recommended Posts

6 Comments

  1. Vau, harva humanisti pääsee noihin myyntilukuihin 🙂

  2. Ja myynti varmaan sen kun kiihtyy 😉 Onneksi akateemiset kustantajat eivät (kai?) laita kirjoja makulatuuriksi heti yhden vuoden jälkeen kuten kaupalliset kustantamot.

  3. Muutama vuosi sitten tilasin Monumenta Germaniae Historica -sarjan kirjoja, jotka oli painettu 1900-luvun ensi vuosikymmenillä. Eli ainakin jotkut kustantajat luottavat vielä siihen, että kirjoja kannattaa pitää varastossa pidempäänkin.
    Tosin tämä on aikamoinen poikkeus, Saksassa akateemiseen kirjallisuuteen erikoistuneessa kirjakaupassakin olivat yllättyneitä siitä, että näin vanhoja kirjoja vielä löytyi kustantajan varastosta.

  4. Akateemisten kustantajien suhteen onkin vähän pitkälle tähtäävämpää kulttuuritahtoa … Tuo MGH on jo ennätys.

  5. Ei taida kirjasi olla englantilaiselle kustantajallesi mikään kultakaivos. Tosin kirjasi voi aiheen perusteella pysyä myynnissä vielä pitkään.
    Suomeksi kirjoitettu tietokirja ei tuota taloudellisesti juuri mitään kirjoittajalleen. Tietokirjan kirjoittaminen onkin lähinnä kultturiteko.
    Pankkien palkkioista minulla on kokemusta vain pohjoismaisista artikkeleistani, jolloin Nordea on perinyt tilisiirrosta 6,75 euroa.

  6. Kustantajan ”pavunlaskijoineen” varmaan on tehnyt arvionsa kirjan myynnistä. En tiedä miten paljon ensimmäinen vuosi merkkaa. Mielenkiintoista seurata tätäkin maailmaa …


Comments are closed for this article!